Viktresan fortsätter.

Ja nu har jag gått ner totalt 9,6 kg kg, åtminstone i måndags.....
Det börjar bli tungt nu och så har inte denna veckan varit så välplanerad och disciplinerad....

Dessutom har jag börjat småäta nötter och solrosfrön. Bra ur sockersynpunkt men inte bra ur kalorisynpunkt.

Igår spårade jag ur lite grann. A fick så ont i huvudet att han fick åka till akuten. Eftersom han inte kunde böja på huvudet utan att få jätteont trodde vi att det var bihålorna men icke då.
Han började på närakuten men blev snabbt vidareskickad och fick sitta där i 10 timmar medan de röntgade och tog en massa prover bl a ryggmärgsprover. Men som tur är var allting ok.
Hur som helst blev det för mycket och jag tröståt en del. Visserligen ganska bra saker men ändock. Pop corn och solrosfrön tillhör de bra sakerna. Marabous kex tillhör de dåliga sakerna....
Maten blev ett misslyckande också. Jag gjorde ett gammalt vv recept med räkor och så skulle det vara tomatsås utan socker då tog jag tomatpure och det blev alldeles för starkt. Till det åt vi bulgur och det är alltid uppskattat även av lillfröken.

SM-guld SM-guld!!!!

Ja äntligen lyckades Färjestad knipa det där guldet igen!!!

Viktresan fortsätter och nu har jag gått ner 8.8 kilo. Men nu börjar det konstigt nog bli tungt. Fast det är nog lite sviter efter påsken. Och nästa vecka eller till helgen blir det ju lite födelsedagfest. Men det måste man unna sig.

Idag verkar det bli toppenväder. Vi får nog ta en promenix och handla lite.

Viktresan fortsätter....

... och det går bättre än väntat. Jag har nu gått ner drygt 6 kilo på 4 veckor.
Jag har klarat mig från småätande. Denna veckan har jag unnat mig lite kinapuffar utan att tappa kontrollen. Choklad är ju annars min stora passion och det blir oftast för mycket. Promenader har det blivit dåligt med. Våren lyser med sin frånvaro. Jag vill ha sol nu!!!

Igår var barnen och jag på
lekslottet. Det var skoj men nu har Anton och jag blivit helvissna. Jag var lite förkyld innan men nu har det kommit rejält. Typiskt!!
Anton sov bara en halvtimme på dagen så han var rejält övertrött när vi kom hem.