Nu kom förklaringen...

till den ordentliga viktminskningen. Jag köpte ju ett te som skulle dämpa aptiten och det var ju vätskedrivande. Känns verkligen helkorkat att det är så. Jag får se i fall jag fortsätter att dricka det ändå.

Annars har det väl inte hänt något. Idag unnade jag mig en bit choklad. Helt kontrollerat och inom VK programmet. Jag vet ju hur lätt jag har att tappa taget när jag äter choklad. Men just nu känns det bra.

Jag  var med Anton till BVC och han hade gått upp hela 25 g på nio dagar. Snacka om att vi har omvända problem. Han kunde få några av mina kilon så skulle det vara bra.
Han gjorde Boel testet också och blev med beröm godkänd. Lillgubben!

Det har snöat ett par dagar och det dämpar ju vårkänslorna lite. Annars lyser solen ofta och det blir dagsmeja. Jag vill att all eländig is ska försvinna NUUUUU.


En ny dag...

... och på något sätt har jag gått ner 1,4 kg sedan i måndags. Vet inte hur det gått till.

Idag är vädret fint fast lite mulet. F är hemma från dagis eftersom de hade ont om personal idag.
Vi skulle försöka oss på lite påskpyssel men det blev lera istället.

Båda barnen lyckades vakna strax efter sex. Säg om inte det är typiskt när vi hade kunnat sova länge.

Kampen mot kilona....

ja nu har den börjat.

I två veckor har jag ätit sunt utan att banta. Men undvikit alla sockerfällor som choklad och kaffebröd.
Till melodifestivalen unnade jag mig light pop corn i massor.

Och under dessa två veckor har jag gått ner nästan tre kilo. Det känns verkligen bra och är en verklig sporre nu när jag tagit nya krafttag med
viktklubben. Efter alla misslyckade försök hos viktväktarna kändes det inte som rätt alternativ för mig. Dessutom känns det bara som att de suger ut pengar ur folk....