Tisdag igen...

och dagarna bara rusar iväg.

Igår gjorde jag en jättesats med kålpudding fast F gillade det inte. Så typiskt men nu får jag matlåda i alla fall. Dessutom börjar jag få ont i halsen :-( inte skoj. Jag som ska gympa idag. Fast än så länge är det bara sådant där morgonont som går över när jag dricker te.

Veckans minskning blev 5 hekto. FAst jag har syndat med choklad i helkgen. Ibland går det bara inte att låta bli.

Dessutomn vill jag till IKEA. Idag är det nog föräldramöte på nya dagiset så det får bli imorgon istället.

Egen potatis.

Igår skördade jag vår egna potatis. Ungefär hälften gick åt. Jag hade ju bara fyllt ut pallkragarna med potatis. Så det blev en 6-7 stånd bara.
Men så mysigt med egen potatis och så enkelt. Lite morötter blev det ockå. Fast jag får nog byta sort till nästa år för jag vill ha sötare morötter.

Och idag öser regnet ner. Tur att A hann klippa gräsmattan igår.

Tisdag...

och träningsdag. 60 min Body Pump på lunchen och jag är så nöjd. Förhoppningsvis är viktuppgången på 2 hekto muskler :-)

Jag känner mig redan mycket starkare. Fast benen är ett sorgligt kapitel. Det finns inga benmuskler kvar. Hallå vart tog ni vägen.....

Vädret är mulet med regn hängandes i luften. Inget vidare.


Måndag igen

2 hg upp denna veckan. Inte helt förvånande men trist. Jag får inte till detta med kvällsmat. Det blir alldeles för mycket korv, köttbullar o hamburgare.

Dagen började med strålande solsken men nu har det mulnat på och är jämngrått. Jag kan till och med höra lite muller på avstånd.

Antons utslag har blivit värre så vi var till VC med honom. Där fick han Tavegyl o cortison.
Sedan ska vi få komma till Barnläkarmottagningnen vid Huddinge C så att de kan göra ett allergitest på honom.


Regn och rusk

är det idag. Dessutom vaknade jag vid 4.30 och det åskade och så var Anton hungrig. Efter det kunde jag inte somna om :-(
Så ikväll kommer jag att var helt slut.

Igår var jag och körde Body Pump igen. Och redan nu är träningsvärken mindre. Skönt att ha kommit igång med träningen. Men det går sämre med kvällsmaten hemma. Måste verkligen börja veckoplanera.
Igår slutade det med kebab i bröd. A o F ville prompt käka på en korvmoj så då var väl kebab med bröd det minst dåliga i alla fall.

Ja annars har det väl inte hänt så mycket. Jag har börjat lyssna på Belinda Olssons Gravidchock i mobilen. Så otroligt praktiskt att alltid kunna ha den med sig.

Ny vecka igen....

och vågen var snäll och visade 1,4 kg minus. Så skönt när nya vanor märks. Fast jag har slarvat i helgen. Dålig matplanering och friidrotts-EM är ingen bra kombination.

Jag är kattvakt och igår när vi var och fyllde på mat kom Felicia med den underfundiga kommentaren att "Hugo är nog ute och jagar mössor" Det är inte lätt med dessa pluraländelser inte.

Sedan har jag läst ut nästa bok "Män som hatar kvinnor" av
Stieg Larsson och den var verkligen bra. Jag tyckte att den kändes som en tråkbok och köpte den enbart för att den fanns med på pockettoppen. Jag var dessutom tvungen att hitta en fjärde bok eftersom Bokus hade pocket rea Ta 4 betala för 3.

Torsdag igen....

och jag har världens huvudvärk kvar sedan igår. Måste bero på spänningar i nacken, REDAN!!
Igår trodde jag på åska men den har lyst med sin frånvaro.

Jag går runt med världens träningsvärk sedan i tisdags. Skönt då vet jag att jag tog i lite i alla fall.


En dålig dag....

just nu känner jag mig som en tråkig människa utan intressen.
Men jag har två underbara barn och denna sommar har jag hunnit läsa en hel drös böcker i alla fall...

Jag hittade den nya författaren
Camilla Läckberg och hennes böcker Isprinsessan, Predikanten och Stenhuggaren som kommit på pocket. Handlingen utspelas i Fjällbacka på Västkusten och kan rekommenderas.

Sedan har jag även hunnit med Det Som Aldrig Sker av Anne Holt som är en annan favoritförfattare.

Och till sist en bok av Mari Jungstedt , Den Inre Kretsen. Handlingen utspelas på Gotland men jag vet inte riktigt om jag tyckte om stilen eller inte. Jag måste nog läsa en bok till av Mari innan jag bestämmer mig.

Annars är det ju deckare för hela slanten. På tur står Nobels Testamente av Liza Marklund. Men den har ju inte kommit som pocket ännu och då blir det så mycket jobbigare att ligga i sängen och läsa ;-)

Jaha....

nu har sommaren gått och med den har en del kilon kommit krypandes tillbaka. Hua.

Denna veckan har jag funderat på att träna lite. Vore väl inte fel att börja redan nu.

Annars är det ju jobb igen. Maken är hemma med barnen. Ja Felicia går ju på dagis 15 timmar i veckan åtminstone.